ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ / ΕΝΤΥΠΟ - ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ  
EXIT
 
 
  Εφαρμογές
 
Πολυτελής συσκευασία
Έντυπο, εμπορικές εκτυπώσεις
Ετικέτα & εύκαμπτη συσκευασία
Πλαστική κάρτα
Οντουλέ χαρτόνι – χαρτοκιβώτιο
Ψηφιακή εκτύπωση μεγάλου σχήματος
Εσωτερική διακόσμηση
Μεταξοτυπία
Επιγραφές, σήμανση
POP/POS displays
Ύφασμα
   
 
 
Έντυπο - εμπορικές εκτυπώσεις
Λύσεις ψηφιακής εκτύπωσης για κάθε ανάγκη παραγωγής και τεχνολογίες αιχμής
στο φινίρισμα εντύπου.
 
Η πρωτοποριακή τεχνολογία print enhancement της MGI θα παρουσιαστεί ζωντανά μέσω της πλατφόρμας JETVarnish 3DS & iFOIL S. Δείτε πώς οι εκτυπώσεις αποκτούν διάσταση και τα προϊόντα συσκευασίας υπεραξία με τα μοναδικά 3D εφφέ τοπικού UV και χρυσοτυπίας που προσφέρει το JETVarnish 3DS & iFOIL S. Μάθετε πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από την ψηφιακή διαδικασία για να παράγετε από ένα έως μερικές χιλιάδες αντίτυπα με ξεχωριστό φινίρισμα και προσωποποίηση, χωρίς περιορισμούς και αρχικά κόστη.
 
 
 
     
 
 
Περισσότερα
 
To Meteor Unlimited Colors Press, ένας μοναδικός συνδυασμός ψηφιακής εκτύπωσης & postpress, θα παρουσιαστεί επίσης για πρώτη φορά στην αγορά της Β. Ελλάδας. Εκτυπώσεις με απεριόριστο σχεδόν αριθμό χρωμάτων, που προκύπτουν από τη μίξη των CMYK τόνερ με τις μεταλλικές/αντανακλαστικές ιδιότητες του foil - σε αυτές περιλαμβάνονται νέες χρωματικές παλέττες με μεταλλικά, ολογραφικά ή glitter εφφέ – αναβαθμίζουν οποιοδήποτε έντυπο, κάρτα ή συσκευασία από βαρύ χαρτί σε κόστος σημαντικά χαμηλότερο - έως και 10 φορές! - από αυτό της συμβατικής μεθόδου.
 
 
 
Περισσότερα
 
Για μικρότερες παραγωγές, ο Xante ILUMINA Heavyweight Champion (HWC) σε συνδυασμό με το ισχυρό iQueue workflow παρέχει ευελιξία και μοναδικές δυνατότητες διαχείρισης χαρτιών μεγάλου βάρους (έως 500γρ.), επιχρισμένων, ανάγλυφων, ακόμα και έτοιμων κομμένων ή διάτρητων προϊόντων (π.χ. προσκλητηρίων), ενώ το μεγάλο σχήμα (330 x 1321mm) επιτρέπει την εκτύπωση μπάνερ, πολύπτυχων φυλλαδίων και ημερολογίων σε μικρές ποσότητες.
 
Περισσότερα
 

 

 
 
 
 
 
 
GRAPHCOM ΛΥΣΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΕΠΕ
Aργοστολίου 11, 173 42 Αγ. Δημήτριος
T/F: 210.98.23.800