AΠΡΙΛΙΟΣ 2024
 
 
 
 
MGI Digital Tehnology
 

Στη μεγαλύτερη εκδήλωση για τη βιομηχανία γραφικών τεχνών, η MGI μαζί με την Konica Minolta θα παρουσιάσει τη νέα γενιά εξοπλισμού της σε μια έκταση άνω των 3.000 τ.μ., με πάνω από 200 εργαζόμενους στο περίπτερο. Ζωντανά στο περίπτερο:

 
ALPHAJET
 
H πρώτη λύση FACTORY 5.0 της βιομηχανίας των εκτυπώσεων
Ολοκληρωμένη γραμμή ψηφιακής εκτύπωσης, επεξεργασίας UV/foil και φινιρίσματος
για σχήμα Β1+ (72x110cm) ή Β2 (52x74cm).
Το AlphaJET είναι μια ολοκληρωμένη γραμμή παραγωγής που περιλαμβάνει εκτύπωση και φινίρισμα φύλλων σε σχήμα Β1+ (72x110cm) και Β2 (52x74cm), από 135gsm έως 2mm πάχος, χρησιμοποιώντας 100% ψηφιακές διαδικασίες.
H λύση αυτή εκτύπωσης 5.0 ενσωματώνει σε ένα πέρασμα:
• 4χρωμη εκτύπωση inkjet 1600dpi με μελάνια νερού
• Τοπικό UV, επίπεδο ή ανάγλυφο, 100% ψηφιακά
• OPV προστατευτικό βερνίκι
• Χρυσοτυπία (hot foil), επίπεδη ή ανάγλυφη
Το AlphaJET ενοποιεί, σε μια ενιαία λειτουργία, έναν κύκλο παραγωγής που εκτελούνταν έως τώρα σε διαφορετικά μηχανήματα. Η Factory 5.0 αυτή πλατφόρμα εξαλείφει τις διακοπές λειτουργίας και τους νεκρούς χρόνους παραγωγής. Σχεδιασμένη με γνώμονα την οικολογική ευθύνη, χρησιμοποιεί μελάνια και βερνίκια με δυνατότητα απομελάνωσης και χρησιμοποιεί ανακυκλώσιμα foil.

Με δυνατότητα ελέγχου μέσω smartphone ή tablet μέσω ενός εύχρηστου interface, το AlphaJET παράγει σε μονό πέρασμα τις πλέον σύνθετες εκτυπώσεις υψηλής υπεραξίας. Απευθύνεται σε αγορές όπως:

• Εμπορικές εκτυπώσεις
• Web-to-print
• Συσκευασία
• Φωτογραφικές εκτυπώσεις
• Μεταποίηση
• Εκδόσεις
 
Περισσότερα
 
 
JETVARNISH 3D WEB 400
 
 
Τοπικό βερνίκι UV και hot foil από ρολό, 100% ψηφιακά, σε ΕΝΑ πέρασμα
Το JETvarnish 3D Web 400 επιτρέπει σε εκτυπωτές ετικετών και εύκαμπτης συσκευασίας να επεξεργάζονται ψηφιακά εκτυπώσεις offset, flexo ή από ψηφιακούς εκτυπωτές σε ρολά πλάτους 100mm έως 420mm.
Αυτό το ψηφιακό Roll-to-Roll πιεστήριο εφαρμόζει τοπικό βερνίκι UV ΚΑΙ χρυσοτυπία (hot foil) σε μονό πέρασμα, 100% ψηφιακά, με επίπεδο ή ανάγλυφο αποτέλεσμα και δυνατότητα μεταβλητών δεδομένων σε βερνίκι ή foil.
Διαθέτει 2 μηχανές εκτύπωσης inkjet που εφαρμόζουν 2 διαφορετικά βερνίκια UV, το ένα για hot foil και το άλλο για τοπικό βερνίκι. Η παραγωγικότητά του αγγίζει τα 50m/min, αντί των 25m/min του JETvarnish 3D Web.
Δεν χρησιμοποιούνται τελάρα ή κλισέ, με αποτέλεσμα να μειώνονται οι όποιες επιπτώσεις στο περιβάλλον. Απλό στην εγκατάσταση και λειτουργία, συμβατό με πορώδη και μη υλικά καθώς και εκτυπώσεις offset, flexo ή ψηφιακές (toner ή inkjet), το JETvarnish 3D Web 400 προσφέρει εξαιρετική ποιότητα και απόλυτη ευελιξία χρήσης. Απαραίτητο εργαλείο για την αναβάθμιση κάθε είδους ετικέτας.
Το JETvarnish 3D Web 400 θα παρουσιαστεί στην έκθεση με 2 προαιρετικά συστήματα, μονάδα flexo και κοπτικό με καλούπι.
 
Περισσότερα
 
 
JETVARNISH 3D EVO
 
 
Βιομηχανική λύση παραγωγής φινιρίσματος τροφοδοσίας φύλλου, για σχήμα Β1+
Το βιομηχανικό πιεστήριο JETvarnish 3D Evo έχει σχεδιαστεί για λιθογράφους και ψηφιακούς εκτυπωτές που αναζητούν μια λύση ψηφιακής επεξεργασίας για απαιτητικά περιβάλλοντα παραγωγής. Προσφέρει τοπικό βερνίκι UV 2D/3D, μπομπέ ανάγλυφο έως 200μm και χρυσοτυπία 100% ψηφιακά.
Το JETvarnish 3D Evo προσθέτει υψηλή υπεραξία και τρισδιάστατο αποτέλεσμα σε όλες τις έντυπες παραγωγές, Αποτελεί επίσης μια λύση για παραγωγή πρωτοτύπων και δειγμάτων με πολύ ανταγωνιστικό κόστος.
Το JETvarnish 3D Evo εξασφαλίζει υψηλή παραγωγικότητα έως και 4.200 φύλλα ISO B2 ανά ώρα (70,7 x 50cm). Το Β1+ σχήμα του (έως 75 × 120cm) το καθιστά κατάλληλο για την κάλυψη των αναγκών της αγοράς συσκευασίας. Είναι σπονδυλωτής αρχιτεκτονικής με δυνατότητα αναβάθμισης, επεκτάσιμο σύστημα κεφαλών inkjet, τροφοδοσία και εξαγωγή παλέτας*. Ενσωματώνει ένα επαναστατικό «έξυπνο» σύστημα ελέγχου συμπτώσεων (AIS© Artificial Intelligence SmartScanner) που ελαχιστοποιεί τον χρόνο που δαπανάται για προετοιμασία, ελέγχει και διορθώνει αυτόματα την παραγωγή σε πραγματικό χρόνο για κάθε φύλλο.
* Στάνταρ στο 75x120 cm
 
Περισσότερα
 
 
OCTOPUS WEB
 
Σύστημα ψηφιακής περιγραμματικής κοπής ετικέτας από ρολό, χωρίς καλούπι
Με το Octopus Web, η MGI Digital Technology λανσάρει μια πρωτοποριακή τεχνολογία στην ψηφιακή κοπή αυτοκόλλητων ετικετών, που αντί για laser χρησιμοποιεί κεφαλές κοπής 4 αξόνων εξοπλισμένες με μαχαίρια (από 9 έως 15 κεφαλές).
Η λύση αυτή συνδυάζει τα καλύτερα της παραδοσιακής και ψηφιακής τεχνολογίας, χωρίς τις αναθυμιάσεις και τα σημάδια καψίματος σε ορισμένα υλικά που προκαλεί η κοπή με laser. Χωρίς να χρησιμοποιεί καλούπια, το εν λόγω μηχάνημα κόβει απευθείας από ψηφιακό αρχείο PDF μειώνοντας τα χημικά, τα απόβλητα και την κατανάλωση ενέργειας. Ψηφιοποιεί την κοπή, καθώς κάθε ετικέτα μπορεί να έχει διαφορετικό σχήμα – μέγεθος, ενώ διαφορετικές εργασίες μπορούν να τοποθετηθούν ταυτόχρονα στο ίδιο ρολό.
Με το Octopus Web, το PDF-to-Cut γίνεται πραγματικότητα, σε όλους τους τύπους υλικών, με ή χωρίς επίστρωση και συνθετικά, και στην καλύτερη ποιότητα. Σε συνδυασμό με την ψηφιακή επεξεργασία UV & hot foil, είναι ο ιδανικός τρόπος διαφοροποίησης των συσκευασιών με ετικέτα στο ράφι.
 
 
MGI CONNECT
 
Λύσεις MGI Cloud
Ως εφευρέτης του ψηφιακού φινιρίσματος με την τεχνολογία JETvarnish 3D και της πρώτης FACTORY 5.0 λύσης παραγωγής με το AlphaJET, η MGI Digital Technology έχει αναπτύξει λύσεις λογισμικού για τη λειτουργία του εξοπλισμού της, καθώς και εφαρμογές για τη βελτιστοποίηση της λειτουργίας τους.
Το MGI Connect είναι μια σουίτα 3 εφαρμογών λογισμικού που βασίζονται σε cloud για τη διαχείριση των συστημάτων MGI (MGI Dashboard), την ενίσχυση των σχέσεών σας με τους πελάτες σας (MGI Approve) και την ανάπτυξη των τεχνικών και εμπορικών σας δεξιοτήτων (MGI JETforce).
Με το MGI Connect αξιοποιούνται στο μέγιστο οι δυνατότητες των συστημάτων MGI, βελτιστοποιείται η χρήση τους, μειώνεται το κόστος, αυξάνονται οι πωλήσεις και οι τεχνικές δεξιότητες των χρηστών.
 
Περισσότερα
 
 

Αιθ.: 8b
Περίπτερο: A40-1

 
 
Κλείστε τώρα ραντεβού
για το live demo που επιθυμείτε στο περίπτερο της
MGI / KONICA MINOLTA
στη Drupa 2024
 
 
 
 
GRAPHCOM - ΛΥΣΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ Ε.Π.Ε.
 
Αρχική
 
 
 
 
 
TΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΗΝ DRUPA
 
Βασίλης Αντωνόπουλος:
+30 6932 485516
Πάνος Δημητρόπουλος:
+30 6936 612535

Κωνσταντίνος Μέξας:
+30 6942 222505
Θάνος Ανδρέου:
+30 6948 488071

Γιώργος Μαθιός:
+30 6944 519255

Αφροδίτη Ματκάρη:
+30 6983 192804

Βασίλης Τριανταφυλλίδης:
+30 6943 904760
 
 
 
Εάν θέλετε να κλείσετε Live Demo σε κάποιο ή κάποια από τα μηχανήματα της έκθεσης συμπληρώστε τη σχετική φόρμα (όπου υπάρχει) ή επικοινωνήστε μαζί μας τώρα.

Υπεύθυνη κα.
Μαυρογιώργου
Τ.: 210.9823800
Ε-MAIL