ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕΤΑΞΟΤΥΠΙΑΣ
Σεπτέμβριος - Οκτώβριος - Νοέμβριος 2018
 
         
 
 
Η TETRAFORM
ανανεώνει το στόλο της επενδύοντας σε εξοπλισμό μεταξοτυπίας των Thieme & Natgraph.
Σε σημαντική επένδυση προχώρησε η εταιρία TETRAFORM, από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις μεταξοτυπίας και θερμοδιαμόρφωσης πλαστικών στην ελληνική αγορά με σημαντικό όγκο εξαγωγών.
Η εταιρία, με έδρα το Κιλκίς, ειδικεύεται στην παραγωγή διαφημιστικών κατασκευών, από τον σχεδιασμό και κατασκευή των καλουπιών, την εκτύπωση, τη θερμοδιαμόρφωση των πλαστικών φύλλων έως το τελικό φινίρισμα. Μεγάλο μέρος της δραστηριότητάς της περιλαμβάνει την κατασκευή ελαστικών για επαγγελματικά ψυγεία, ενώ διαθέτει τμήμα μεταξοτυπίας...
Περισσότερα...
 
 
Η GOBELIN L
επιλέγει Grunig και Thieme για την παραγωγή των σταμπωτών καμβάδων της
Η εταιρία GOBELIN L (ΣΟΥΛΟΣ Ι. & ΣΙΑ ΟΕ) είναι από τις κορυφαίες εταιρίες παραγωγής σταμπωτών καμβάδων, μαξιλαριών και προϊόντων κεντήματος στα Βαλκάνια. Δραστηριοποιείται από το 1972 και πραγματοποιεί εξαγωγές σε περισσότερες από εικοσιπέντε χώρες. Το νεόδμητο εργοστάσιο 2.000 τ.μ. της εταιρίας είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα υψηλής παραγωγικής δυνατότητας ώστε να ανταποκρίνονται στον όγκο παραγγελιών και τις υψηλές απαιτήσεις ποιότητας
Περισσότερα...
 
 
Ρετούς σε χοντρές γάζες με
KIWOFILLER 412 HV
Η δημιουργία ενός τελάρου με αρκετά χοντρή γάζα ή/και με μεγάλο EOM (Συγκέντρωση Εμουλσιόν πάνω στην γάζα) μπορεί να αποτελέσει μια πρόκληση ακόμα και για τους επαγγελματίες του κλάδου.
Περισσότερα...
 
 
Τα συνηθέστερα προβλήματα του Capillary
film και πώς να τα λύσετε
Για πολλούς μεταξοτύπες η εφαρμογή του καπίλαρυ φιλμ δεν αποτελεί κομμάτι της καθημερινότητας τους. Παρόλα αυτά οι εφαρμογές που απαιτούν καπίλαρυ φιλμ για την υλοποίηση τους είναι ολοένα και δημοφιλέστερες (ετικέτες, ανάγλυφα κτλ).
Περισσότερα...
 
  ΘΕΜΑΤΑ:
Η TETRAFORM ανανεώνει
το στόλο της επενδύοντας σε εξοπλισμό μεταξοτυπίας των
Thieme και Natgraph
Η GOBELIN L επιλέγει Grunig και Thieme για την παραγωγή των σταμπωτών καμβάδων της
Ρετούς σε χοντρές γάζες με KIWOFILLER 412 HV
Τα συνηθέστερα προβλήματα του Capillary film και πώς να τα λύσετε
 
 
 
 
 
GRAPHCOM - ΛΥΣΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ Ε.Π.Ε.
Αργοστολίου 11, 173 42 Αγ. Δημήτριος
Tηλ./Fax: 210.98.23.800 (κέντρο)
e-mail:info@graphcom.gr