ΤΡΙΜΗΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΞΟΤΥΠΙΑ
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2018
 
     
 
ΘΕΜΑΤΑ:
 
Προεπιστρωμένη γάζα SEFAR PCF
Φωτίστε, εμφανίστε, στεγνώστε – τυπώστε!
Η προ-επιστρωμένη σειρά PCF της SEFAR® αποτελεί καινοτομία στις γάζες μεταξοτυπίας: για πρώτη φορά οι διαδικασίες καθαρισμού, επάλειψης και ανάκτησης τελάρων εξαλείφονται πλήρως. Έτσι απλοποιείται η σειρά ενεργειών και επιταχύνεται η διαδικασία εκτύπωσης.
Ιδανική για βιομηχανικές εφαρμογές, η SEFAR® PCF προσφέρει ανώτερη ποιότητα εκτύπωσης και αξιοπιστία. Κατασκευασμένη κατά τα αυστηρότερα πρότυπα, εξασφαλίζει σημαντικά οφέλη στη δημιουργία του στένσιλ: σταθερό πάχος εμουλσιόν, υψηλή επαναληψιμότητα καθώς η απώλεια τάνυσης από τη διαδικασία τεντώματος έως την εκτύπωση είναι ελάχιστη, αξεπέραστη προστασία με UV-A light για το φαινόμενο undercutting, καθαρότητα αναπαραγωγής θέματος. Στην εκτύπωση, διασφαλίζεται η συνεχής απόδοση των στένσιλ, η υψηλή ακρίβεια αναπαραγωγής ράστερ, η αναπαραγωγή λεπτομερειών ακόμα και σε μεγάλα τιράζ και το σταθερό αποτέλεσμα.

Η SEFAR® PCF είναι φιλική προς το περιβάλλον καθώς απαιτεί μειωμένη χρήση χημικών για τη δημιουργία στένσιλ. Εξαλείφει το κόστος της εμουλσιόν, των απολιπαντικών και αφαιρετικών διαλυμάτων, ελαττώνει τους καθαριστικούς κύκλους και το χρόνο κατασκευής του τελάρου και βοηθά στην καλύτερη διαχείριση της αποθήκης.

Η σειρά PCF χρησιμοποιείται για παραγωγή εκτυπώσεων σε γυάλινα αντικείμενα, πλαστικά μπουκάλια, ετικέτες, CD και σε άλλα δύσκολα υποστρώματα.


Εξαιρετική ποιότητα στην απόδοση
μεσαίων τόνων σε πλαστικά μπουκάλια
με SEFAR PCF FC
Κοφτά περιγράμματα και ευανάγνωστο
κείμενο σε ετικέτες
Υψηλής πυκνότητας γράμματα με κοφτό περίγραμμα σε μπουκαλάκι αρώματος
Δείτε το βίντεο χρήσης της PCF
 
 
GRAPHCOM Demo Days ‘18
 
Η ΑΡΓΩ επενδύει
σε τεχνολογία Natgraph και Grunig
 
Προεπιστρωμένη γάζα SEFAR PCF
 
Μετρητής τάσης γάζας G-CHECK
 
Nazdar 1600 POWERPRINT UV
Screen Ink
 
Οδηγίες για βέλτιστη απόδοση ράστερ
 
 
 
 
 
GRAPHCOM - ΛΥΣΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ Ε.Π.Ε.
Αργοστολίου 11, 173 42 Αγ. Δημήτριος
Tηλ./Fax: 210.98.23.800 (κέντρο)
e-mail:info@graphcom.gr