ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕΤΑΞΟΤΥΠΙΑΣ
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017
 
     
 
ΘΕΜΑΤΑ:
 
Διάφανα πολυεστερικά φιλμ για μελάνια νερού
pigment & dye της Ulano
Τα επιστρωμένα φιλμ είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας που καθορίζει την ποιότητα της εικόνας στην εκτύπωση φιλμ μεταξοτυπίας με έναν εκτυπωτή inkjet.
Τα φιλμ της ULANO διαθέτουν μια ειδική επίστρωση από νάνο-πόρους επάνω σε διάφανο πολυεστέρα 5 mil, σχεδιασμένη να διατηρεί το σχήμα λεπτομερειών και ράστερ σε εκτυπώσεις inkjet με μελάνια χρωστικής (pigment) ή dye. Η επίστρωση είναι ανθεκτική στο νερό για να αποτρέπει την φθορά σε συνθήκες υψηλής υγρασίας. Είναι συμβατά με εκτυπωτές της Epson, Mimaki, HP, Canon, κ.λπ. αλλά και άλλους εκτυπωτές με πιεζοηλεκτρική κεφαλή και κατάλληλα μελάνια.
Τα φιλμ της ULANO απαιτούν μικρότερους χρόνους έκθεσης από τα φιλμ για εκτυπωτές laser. Το μελάνι στεγνώνει χωρίς θερμότητα με αποτέλεσμα οι εκτυπωτές Inkjet να μπορούν να πετύχουν την μεγαλύτερη ακρίβεια συμπτώσεων μετά τους εικονοθέτες, ενώ τα υποστρώματα vellum finish για laser εκτυπωτές συρρικνώνονται. Επιπλέον, τα φιλμ μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πολλαπλές επαναληπτικές φωτογραφίσεις. Χάρις στην αντιστατική τους επίστρωση, τα φιλμ περνούν από τον εκτυπωτή ομαλά και μπορούν να στοιβαχτούν το ένα επάνω στο άλλο.
Τα Pigment inkjet φιλμ της Ulano διατίθενται σε διάφορα μεγέθη ρολών και φύλλων για να καλύπτουν διαφορετικές απαιτήσεις. Είναι συμβατά και με κάποιους laser εκτυπωτές , συνίσταται ωστόσο δοκιμή πριν τη χρήση.
 
 
Νέες εγκαταστάσεις συστημάτων Grunig
 
Νέο, αυτόματο τεντωτήριο G-STRETCH 202 PLUS της Grunig για τελάρα μεγάλων διαστάσεων
 
ColorStar Online
Πρωτοποριακός δωρεάν online οδηγός για παραγωγή Pantone® κωδικών με σειρές μελανιών της Nazdar
 
Πιστόλι Ψεκασμού χειρός για εμφάνιση τελάρων μεταξοτυπίας KIWO® PROFI WASH
 
ULANO PIGMENT INKJET FILMS
Διάφανα πολυεστερικά φιλμ για μελάνια νερού pigment & dye της Ulano
 
 
 
 
 
GRAPHCOM - ΛΥΣΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ Ε.Π.Ε.
Αργοστολίου 11, 173 42 Αγ. Δημήτριος
Tηλ./Fax: 210.98.23.800 (κέντρο)
e-mail:info@graphcom.gr