ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕΤΑΞΟΤΥΠΙΑΣ
Απρίλιος 2018
 
         
 
G-WASH 106
Αυτόματο Εμφανιστήριο τελάρων με ηλεκτρονικά ελεγχόμενη
πίεση πλύσης για μέγιστη ευελιξία εμφάνισης
Το G-WASH 106 είναι το νέο αυτόματο εμφανιστήριο τελάρων της Grunig. Κυκλοφορεί σε 4 διαφορετικά μεγέθη (B1000, 1250, 1500, 1800 mm). H κορυφαία ποιότητα του σε συνδυασμό με τον σχεδιασμό “Plug and Wash” (Βγάζετε από τη συσκευασία, συνδέετε, ξεκινάτε την εμφάνιση), κάνουν το μηχάνημα μια αξιόπιστη και σύγχρονη προσθήκη στην προεκτυπωτική ροή εργασιών σας.
Το G-WASH 106 παρέχει εμπρόσθια φόρτωση τελάρου, εξοικονομώντας χώρο και διευκολύνοντας τον χειρισμό και την τοποθέτηση ενός ή παραπάνω τελάρων στην μονάδα. Η κλειστού τύπου μονάδα πλύσης, από ανοξείδωτο ατσάλι V2A, εγγυάται ασφάλεια στον χώρο εργασίας ενώ το μέγεθός της είναι ιδανικό για να περνάει από οποιαδήποτε πόρτα κάτω από 2m. Τα ειδικά μπεκ ρυθμιζόμενου ψεκασμού GRUNIG συντελούν στην εύκολη συντήρηση του μηχανήματος και συμβάλουν στο χαμηλό λειτουργικό κόστος.
Ο έλεγχος των παραμέτρων εμφάνισης γίνεται από οθόνη αφής με 50 προγράμματα πλύσης. Ο χειριστής μπορεί να προγραμματίσει την επιθυμητή πίεση και χρόνο ψεκασμού καθώς και τις κινήσεις και την ταχύτητα του φορέα ψεκασμού έχοντας έτσι απόλυτο έλεγχο ολόκληρης της διαδικασίας εμφάνισης.
 
 
     
 
Περισσότερα...
 
  ΘΕΜΑΤΑ:
G-COAT 406
G-WASH 106
PREGASOL CF 70
PR Τι σημαίνουν
τα νούμερα της Γάζας
 
 
 
 
 
 
GRAPHCOM - ΛΥΣΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ Ε.Π.Ε.
Αργοστολίου 11, 173 42 Αγ. Δημήτριος
Tηλ./Fax: 210.98.23.800 (κέντρο)
e-mail:info@graphcom.gr