ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕΤΑΞΟΤΥΠΙΑΣ
Απρίλιος 2018
 
         
 
 
G-COAT 406
Η ιδανική λύση για αμφίπλευρη αυτόματη επάλειψη τελάρου!
Το G-COAT 406 αποτελεί την τελευταία προσθήκη στο portfolio της Grunig για αυτόματη επάλειψη τελάρου. Το G-COAT 406 είναι ένα επιτραπέζιο μοντέλο με μοναδική και συμπαγή κατασκευή. H κορυφαία ποιότητα του σε συνδυασμό με την προσιτή τιμή και την κατασκευή τριών βημάτων “Plug and Coat” (Βγάζετε από τη συσκευασία, στήνετε, ξεκινάτε την επάλειψη), κάνουν το μηχάνημα μια εύκολη και σύγχρονη προσθήκη στην προεκτυπωτική ροή εργασιών σας.
Περισσότερα...
 
 
G-WASH 106
Αυτόματο Εμφανιστήριο τελάρων με ηλεκτρονικά ελεγχόμενη πίεση πλύσης για μέγιστη ευελιξία εμφάνισης
Το G-WASH 106 είναι το νέο αυτόματο εμφανιστήριο τελάρων της Grunig. Κυκλοφορεί σε 4 διαφορετικά μεγέθη (B1000, 1250, 1500, 1800 mm). H κορυφαία ποιότητα του σε συνδυασμό με τον σχεδιασμό “Plug and Wash” (Βγάζετε από τη συσκευασία, συνδέετε, ξεκινάτε την εμφάνιση), κάνουν το μηχάνημα μια αξιόπιστη και σύγχρονη προσθήκη στην προεκτυπωτική ροή εργασιών σας.
Περισσότερα...
 
 
PREGASOL CF 70
Συμπυκνωμένο Καθαριστικό για αφαίρεση εμουλσιόν στο χέρι, φιλικό με το περιβάλλον
Το PREGASOL CF 70 είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό, συμπυκνωμένο υγρό για την αφαίρεση της εμουλσιόν από την γάζα.
Το διάλυμα PREGASOL CF 70 είναι διαφανές και άοσμο, απαλλαγμένο από χλώριο, δεν βλάπτει τη γάζα και δεν έχει λευκαντικές ή διαβρωτικές ιδιότητες. Το περιεχόμενο ενός φιαλιδίου PREGASOL CF 70 είναι αρκετό για να φτιάξετε περίπου 5 λίτρα αφαιρετικού υγρού εμουλσιόν. Μετά την ανάδευση με νερό το διάλυμα είναι έτοιμου προς χρήση.
Περισσότερα...
 
 
Τι σημαίνουν τα νούμερα της Γάζας
(Τεχνικά Χαρακτηριστικά Γαζών)
Ο αριθμός της γάζας περιέχει πληροφορίες χρήσιμες για την αναγνώριση της. Φέρνοντας το παραπάνω παράδειγμα το νούμερο γάζας 90/230-44 W PW αντιστοιχεί σε μία γάζα με τα παρακάτω
 
Περισσότερα...
 
 
  ΘΕΜΑΤΑ:
G-COAT 406
G-WASH 106
PREGASOL CF 70
PR Τι σημαίνουν
τα νούμερα της Γάζας
 
 
 
 
 
GRAPHCOM - ΛΥΣΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ Ε.Π.Ε.
Αργοστολίου 11, 173 42 Αγ. Δημήτριος
Tηλ./Fax: 210.98.23.800 (κέντρο)
e-mail:info@graphcom.gr