GR
 
EN
 
 
 
 
Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι Graphcom Demo Days ’18
Στη Θεσσαλονίκη, 11-13 / 5 / 2018

Με μεγάλη επιτυχία έπεσε η αυλαία των Graphcom Demo Days ’18. Το επιχειρηματικό τριήμερο που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 11-13 Μαΐου στο ξενοδοχείο Nikopolis στη Θεσσαλονίκη ήταν αφιερωμένο στον ευρύτερο χώρο των γραφικών τεχνών, τη συσκευασία, το φινίρισμα, τις επιγραφές και τη διακόσμηση.
Πάνω από 257 άτομα και 170 επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα και τα Βαλκάνια έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση. Η μεγάλη συμμετοχή επισκεπτών μα και το ζωηρό ενδιαφέρον τους τόσο για τις επιδείξεις μηχανημάτων και εφαρμογών, όσο και για το Συμπόσιο για τις τάσεις στη Βαλκανική Αγορά των Εκτυπώσεων που διεξήχθη παράλληλα, ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της επιτυχίας της διοργάνωσης.
Οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν τις ενδιαφέρουσες εισηγήσεις των ομιλητών, που αναπτύχθηκαν σε τρείς θεματικές ενότητες: Χαρτοκιβώτιο & συσκευασία οντουλέ - μεταξοτυπία, Φινίρισμα & Προστιθέμενη Αξία στις εκτυπώσεις, Εσωτερική διακόσμηση & Εκτύπωση Large Format. Επιπλέον είδαν ζωντανά σε λειτουργία τα τελευταία μοντέλα συστημάτων εκτυπώσεων, φινιρίσματος και επεξεργασιών των MGI – Konica Minolta, OKI, HP, Flexa, Xante.
Πέραν των παραπάνω, οι συμμετέχοντες στις Graphcom Demo Days ’18 είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και εντυπώσεις και να συζητήσουν για τις ευκαιρίες ανάπτυξης στην αγορά τους.
Ευχαριστούμε όλους τους επισκέπτες, συνεργάτες, ομιλητές και χορηγούς για τη συμμετοχή και την υποστήριξή τους. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την έκθεση Syskevasia ’18!
 
 
 
 
Δείτε Αναλυτικό
Δελτίο Τύπου
 

Δείτε τα videο των
ομιλιών του συμποσίου.

 
 
 
 
 
ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:
 
ΧΟΡΗΓΟΙ - ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ:
 
 
 
 
GRAPHCOM
ΛΥΣΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΕΠΕ
Aργοστολίου 11, 173 42 Αγ. Δημήτριος
T/F: 210 9823800
 
 
Επισκευθείτε την Ιστοσελίδα της διοργάνωσης:
 
 
 
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗ