ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕΤΑΞΟΤΥΠΙΑΣ
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017
 
     
 
ΘΕΜΑΤΑ:
 
Νέο, αυτόματο τεντωτήριο G-STRETCH 202 PLUS
της Grunig για τελάρα μεγάλων διαστάσεων
 
To G-STRETCH 202 PLUS είναι η νέα λύση της Grunig για τέντωμα τελάρου μεγάλων διαστάσεων χωρίς επαφή. Πρόκειται για πνευματικό σύστημα δαγκάνων μεγάλης έλξης, συμβατό με όλες τις γάζες της αγοράς και μια λύση χαμηλού κόστους για επαγγελματικό τέντωμα.

Η πνευματική τάνυση της γάζας εξασφαλίζει μέγιστη ακρίβεια αναπαραγωγής. Ο έλεγχος του συστήματος είναι απλός και βασίζεται σε δύο διαφορετικά κυκλώματα που επιτρέπουν τη ρύθμιση της τάνυσης ξεχωριστά για το στημόνι και το υφάδι. Η επιθυμητή τάνυση προγραμματίζεται μόνο για το πρώτο από μια σειρά τελάρων.

H διαδικασία περιλαμβάνει προ-τέντωμα της γάζας. Το φάρδος της δαγκάνας είναι 250mm. Για την κάλυψη όλων των διαστάσεων τελάρων, υπάρχουν και δαγκάνες φάρδους 155mm. Η διαδρομή του εμβόλου είναι 125mm (συνολικά 250mm ανά άξονα). Η στήριξη του τελάρου στην κάθε δαγκάνα είναι ρυθμιζόμενη σε υποδιαιρέσεις των 5mm, μεταξύ 20 και 50mm, για να στηρίζουν τα διαφορετικά προφίλ τελάρων.

Η διαδικασία τεντώματος γίνεται χωρίς επαφή με το τελάρο. Μόλις η τάνυση φτάσει την επιθυμητή τιμή, η γάζα χαμηλώνει και ακουμπάει στο τελάρο με προγραμματισμένη πνευματική πίεση. Ένας βραχίονας συγκράτησης εμποδίζει την δαγκάνα από πιθανή αναπήδηση σε περίπτωση σκισίματος της γάζας.
 
Νέες εγκαταστάσεις συστημάτων Grunig
 
Νέο, αυτόματο τεντωτήριο G-STRETCH 202 PLUS της Grunig για τελάρα μεγάλων διαστάσεων
 
ColorStar Online
Πρωτοποριακός δωρεάν online οδηγός για παραγωγή Pantone® κωδικών με σειρές μελανιών της Nazdar
 
Πιστόλι Ψεκασμού χειρός για εμφάνιση τελάρων μεταξοτυπίας KIWO® PROFI WASH
 
ULANO PIGMENT INKJET FILMS
Διάφανα πολυεστερικά φιλμ για μελάνια νερού pigment & dye της Ulano
 
 
 
 
 
GRAPHCOM - ΛΥΣΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ Ε.Π.Ε.
Αργοστολίου 11, 173 42 Αγ. Δημήτριος
Tηλ./Fax: 210.98.23.800 (κέντρο)
e-mail:info@graphcom.gr