ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ / ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ  
EXIT
 
 
  Εφαρμογές
 
Πολυτελής συσκευασία
Έντυπο, εμπορικές εκτυπώσεις
Ετικέτα & εύκαμπτη συσκευασία
Πλαστική κάρτα
Οντουλέ χαρτόνι – χαρτοκιβώτιο
Ψηφιακή εκτύπωση μεγάλου σχήματος
Εσωτερική διακόσμηση
Μεταξοτυπία
Επιγραφές, σήμανση
POP/POS displays
Ύφασμα
   
 
 
Πολυτελής συσκευασία
Δώστε νέα διάσταση στις συσκευασίες και δημιουργήστε για τους πελάτες σας ελκυστικά προϊόντα που ξεχωρίζουν στο ράφι. Εξερευνήστε νέες υφές, πειραματιστείτε με μεταλλικές αποχρώσεις και αναδείξτε μέσω των αισθήσεων το εκάστοτε brand.
Η πρωτοποριακή τεχνολογία print enhancement της MGI θα παρουσιαστεί ζωντανά μέσω της πλατφόρμας JETVarnish 3DS & iFOIL S. Δείτε πώς οι εκτυπώσεις αποκτούν διάσταση και τα προϊόντα συσκευασίας υπεραξία με τα μοναδικά 3D εφφέ τοπικού UV και χρυσοτυπίας που προσφέρει το JETVarnish 3DS & iFOIL S. Μάθετε πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από την ψηφιακή διαδικασία για να παράγετε από ένα έως μερικές χιλιάδες αντίτυπα με ξεχωριστό φινίρισμα και προσωποποίηση, χωρίς περιορισμούς και αρχικά κόστη.
 
Περισσότερα
 
 
To Meteor Unlimited Colors Press, ένας μοναδικός συνδυασμός ψηφιακής εκτύπωσης & postpress, θα παρουσιαστεί επίσης για πρώτη φορά στην αγορά της Β. Ελλάδας. Εκτυπώσεις με απεριόριστο σχεδόν αριθμό χρωμάτων, που προκύπτουν από τη μίξη των CMYK τόνερ με τις μεταλλικές/αντανακλαστικές ιδιότητες του foil - σε αυτές περιλαμβάνονται νέες χρωματικές παλέττες με μεταλλικά, ολογραφικά ή glitter εφφέ – αναβαθμίζουν οποιοδήποτε έντυπο, κάρτα ή συσκευασία από βαρύ χαρτί σε κόστος σημαντικά χαμηλότερο - έως και 10 φορές! - από αυτό της συμβατικής μεθόδου.
 
Περισσότερα
 
 
 
 
 
 
 
 
GRAPHCOM ΛΥΣΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΕΠΕ
Aργοστολίου 11, 173 42 Αγ. Δημήτριος
T/F: 210.98.23.800