ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ / ΕΤΙΚΕΤΑ - ΕΥΚΑΜΠΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ  
EXIT
 
 
  Εφαρμογές
 
Πολυτελής συσκευασία
Έντυπο, εμπορικές εκτυπώσεις
Ετικέτα & εύκαμπτη συσκευασία
Πλαστική κάρτα
Οντουλέ χαρτόνι – χαρτοκιβώτιο
Ψηφιακή εκτύπωση μεγάλου σχήματος
Εσωτερική διακόσμηση
Μεταξοτυπία
Επιγραφές, σήμανση
POP/POS displays
Ύφασμα
   
 
 
Ετικέτα & εύκαμπτη συσκευασία
Δώστε υπεραξία στις ετικέτες σας με μοναδικό φινίρισμα ανάγλυφου τοπικού UV & χρυσοτυπίας και προσωποποίηση – οικονομικά, από ένα τεμάχιο μέχρι μερικές χιλιάδες αντίτυπα!
Η πρωτοποριακή τεχνολογία print enhancement της MGI προσφέρει προσωποποίηση με μεταβλητά δεδομένα και μοναδικό φινίρισμα ανά τεμάχιο για την αγορά της ετικέτας & συσκευασίας. Ειδικότερα το μοντέλο JETVarnish 3D Web* επιτρέπει στους ετικετοποιούς να εκμεταλλευτούν πλήρως τις δυνατότητες της ψηφιακής εκτύπωσης για εφφέ τοπικού UV και χρυσοτυπίας με γκοφρέ ανάγλυφο ή μη, σε υλικά ετικέτας σε ρολό χωρίς κλισέ, τελάρα ή προετοιμασία. Μια ετικέτα με ψηφιακό φινίρισμα είναι ελκυστική οπτικά και προσφέρει μοναδική αίσθηση ανάγλυφου στην αφή, κάτι που αναζητούν τα brands για τα προϊόντα τους.
Η βραβευμένη τεχνολογία print enhancement της MGI θα παρουσιαστεί ζωντανά μέσω της πλατφόρμας JETVarnish 3DS & iFOIL S (φωτό JETVARNISH 3DS)
 
 
Περισσότερα
   
 
 
 
Για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά θα παρουσιαστεί από την Konica Minolta η νέα, βιομηχανική λύση ψηφιακής εκτύπωσης ετικέτας AccurioLabel 190. Το narrow-web πιεστήριο δέχεται ρολά πλάτους 330mm και είναι σχεδιασμένο για μέση μηνιαία παραγωγή 24.000m (μεγ. 73.500m).
Περισσότερα
   
 
 
Για μικρές παραγωγές και πλήρη διαχείριση Μεταβλητών Δεδομένων το Meteor Unlimited Colors Press - σε πρώτη επίσημη παρουσίαση στην αγορά της Β. Ελλάδας - προσφέρει υψηλής ποιότητας εκτύπωση σε χαρτί (απλό & αυτοκόλλητο) και συνθετικά (PET, XTP, Teslin κ.α.), με απεριόριστο σχεδόν αριθμό μεταλλικών χρωμάτων καθώς και ολογραφικά ή glitter εφφέ.
 
 
Περισσότερα
   
     
* Παρουσίαση μέσω video και δειγμάτων    
 
 
 
 
 
 
 
GRAPHCOM ΛΥΣΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΕΠΕ
Aργοστολίου 11, 173 42 Αγ. Δημήτριος
T/F: 210.98.23.800