ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ / POP/POS DISPLAYS  
EXIT
 
 
  Εφαρμογές
 
Πολυτελής συσκευασία
Έντυπο, εμπορικές εκτυπώσεις
Ετικέτα & εύκαμπτη συσκευασία
Πλαστική κάρτα
Οντουλέ χαρτόνι – χαρτοκιβώτιο
Ψηφιακή εκτύπωση μεγάλου σχήματος
Εσωτερική διακόσμηση
Μεταξοτυπία
Επιγραφές, σήμανση
POP/POS displays
Ύφασμα
   
 
 
POP/POS displays
Η διαφήμιση στα σημεία πώλησης προϊόντων αποτελεί πεδίο υψηλού ανταγωνισμού και δημιουργικότητας για τις εταιρίες καταναλωτικών προϊόντων & υπηρεσιών. Οι εφαρμογές πρέπει να είναι πρωτότυπες, οι κατασκευές υψηλής αισθητικής και οι εκτυπώσεις ελκυστικές.
Ψηφιακή εκτύπωση
Οι επίπεδοι και υβριδικοί εκτυπωτές HP Scitex FB750/550 καλύπτουν το μεγαλύτερο εύρος εφαρμογών σε άκαμπτα και εύκαμπτα υλικά, όπως foamboard, forex, χαρτόνι, PVC, αυτοκόλλητο βινύλιο, banner κ.α. Ιδανικοί για μεικτές διαφημιστικές καμπάνιες (π.χ. stands και λάβαρα σε έναν χώρο), επιτυγχάνουν ομοιόμορφο χρωματικό αποτέλεσμα, αποδίδοντας σωστά τα χρώματα της εταιρικής ταυτότητας του διαφημιζόμενου.
 
 
Για μεγαλύτερου όγκου παραγωγές ή προσωποποιημένες κατασκευές μεγάλου σχήματος (έως 3,2m) από χαρτόνι ή πλαστικό, ιδανικές λύσεις αποτελούν οι HP Scitex 9000/11000 Industrial Presses καθώς και οι HP Scitex 15500/17000 Corrugated Presses.
 
Η τεχνολογία HP Latex της HP προσφέρει εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης σε μεγάλη γκάμα επιχρισμένων και μη υλικών, από backlit φιλμ έως κοινό χαρτί, banner ή αυτοκόλλητο. Οι εκτυπώσεις HP Latex φέρουν τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας για εσωτερικούς χώρους, χάρις στα μελάνια HP Latex Inks (πιστοποιήσεις UL ECOLOGO®, GREENGUARD Gold).
 
Η σειρά εκτυπωτών OKI ColorPainter καλύπτει τις περισσότερες ανάγκες παραγωγικότητας, σχήματος, ποιότητας και χρωματικής απόδοσης για εφαρμογές POP/POS. Οικονομική παραγωγή με χαμηλό κόστος μελανιού και υψηλή κάλυψη με τα μοντέλα H3-104S, M-64S LCIS, άοσμα, πιστοποιημένα μελάνια (GREENGUARD Gold) για όλα τα μοντέλα της σειράς.
 
 
   
ColorPainter E-64s
 
ColorPainter M-64S LCIS
 
ColorPainter H3-104S
         
 
Φινίρισμα
Τα συστήματα CNC της VHF αποτελούν κατάλληλο εξοπλισμό για εφαρμογές POP/POS π.χ. stands και 2D/3D displays από χαρτόνι ή foamboard, promoters κ.α.
Ειδικά για τη διαμόρφωση plexiglass, η σειρά συστημάτων κάμψης θερμοπλαστικών υλικών FLEXA PGM προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες κατασκευών όπως επιτραπέζια και επιδαπέδια stand, βάσεις, ράφια, ειδικές προθήκες κατά παραγγελία κ.α.
Τα μαχαίρια και οι πλαστικοποιητές της Flexa (Flexa Easy) για πλαστικοποίηση & επικόλληση αυτοκόλλητου σε άκαμπτο φορέα θα παρουσιαστούν επίσης ζωντανά, όπως και το μοντέλο Summacut της Summa για κοπή γραμμάτων & γραφικών σε έγχρωμο βινύλιο
 
 
 
Υλικά
Μια μεγάλη ποικιλία υλικών ψηφιακής εκτύπωσης & επιγραφών για κάθε διαφημιστική εφαρμογή POP/POS είναι διαθέσιμη. Επιλέξτε PVC banners (frontlit, backlit, mesh, blockout) των Serge Ferrari και Mehler Texnologies για λάβαρα, φανάρια ή stands που δεν κιτρινίζουν, δεν κυρτώνουν και διαθέτουν πιστοποιήσεις FR. Υφάσματα ψηφιακής εκτύπωσης JM Textiles για λάβαρα, scrolling boards, φουσκωτά συστήματα προώθησης κ.α. με πιστοποιήσεις FR και OEKO-TEX. Συνθετικά φιλμ όπως backlit PET και PP banner της Natura για φανάρια, roll-ups και αφίσες, κατάλληλα για κάθε τύπο μελανιού. Μια νέα σειρά άκαμπτων υλικών της Palram που περιλαμβάνει φύλλα PVC και ένα καινοτόμο προϊον, το Palboard® για ψηφιακή εκτύπωση, επιγραφοποιϊα και ειδικές κατασκευές.
 
Τέλος, με τα εκτυπώσιμα και έγχρωμα CAD/CAM φιλμ της MACtac μπορείτε να δημιουργήσετε γραφικά βιτρίνας ή δαπέδου, να επενδύσετε επιφάνειες και τοίχους, να καλύψετε ανελκυστήρες, σκάλες, τραπέζια… το όριο είναι η φαντασία σας!
 
 
 
 
 
 
 
 
GRAPHCOM ΛΥΣΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΕΠΕ
Aργοστολίου 11, 173 42 Αγ. Δημήτριος
T/F: 210.98.23.800