ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ / ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ - ΣΗΜΑΝΣΗ  
EXIT
 
 
  Εφαρμογές
 
Πολυτελής συσκευασία
Έντυπο, εμπορικές εκτυπώσεις
Ετικέτα & εύκαμπτη συσκευασία
Πλαστική κάρτα
Οντουλέ χαρτόνι – χαρτοκιβώτιο
Ψηφιακή εκτύπωση μεγάλου σχήματος
Εσωτερική διακόσμηση
Μεταξοτυπία
Επιγραφές, σήμανση
POP/POS displays
Ύφασμα
   
 
 
Επιγραφές, σήμανση
Οι επιγραφές, τα σήματα κυκλοφορίας, οι ενημερωτικές πινακίδες και πινακίδες κατεύθυνσης επικοινωνούν σημαντικές πληροφορίες και θα πρέπει να είναι ευανάγνωστες και αποτελεσματικές.
Ειδικά στις επιγραφές outdoor, ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται στην επιλογή των υλικών και μελανιών,
τα οποία πρέπει να διαθέτουν εξαιρετική αντοχή σε συνθήκες εξωτερικού περιβάλλοντος και σε ακτινοβολία UV.
 
Ψηφιακή εκτύπωση
Ολόκληρη η σειρά large format εκτυπωτών OKI ColorPainter θα παρουσιαστεί ζωντανά, προσφέροντας λύση σε κάθε budget και ανάγκη παραγωγής. Τα μοντέλα ColorPainter H3-104S (πλάτος ρολού 2,64m), ColorPainter M-64S LCIS και ColorPainter E-64s (πλάτος 1,62m) εξασφαλίζουν ταχύτητα παραγωγής, υψηλή χρωματική κάλυψη και αντοχή των εκτυπώσεων σε συνθήκες outdoor.
 
   
ColorPainter E-64s
 
ColorPainter M-64S LCIS
 
ColorPainter H3-104S
 
Τα μελάνια που χρησιμοποιούν τα ψηφιακά εκτυπωτικά συστήματα HP Scitex & HP Latex προσφέρουν
επίσης εξαιρετική αντοχή των εκτυπώσεων σε συνθήκες εξωτερικού περιβάλλοντος, καθώς και φθηνό κόστος υλικών (μη επιχρισμένα).
Τα UV μελάνια των υβριδικών HP Scitex FB750/550 είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά σε εκδορές και επιτυγχάνουν υψηλή πρόσφυση σε μια σειρά άκαμπτων υλικών επιγραφοποιίας, όπως σύνθετα φύλλα αλουμινίου, πλεξιγκλάς, PVC κ.α.
Δείτε σε ζωντανή παρουσίαση το μοντέλο HP Scitex FB750.
 
Περισσότερα
   
 
Φινίρισμα
Η Flexa παρέχει μια πληθώρα λύσεων αυτοματισμού για επιγραφοποιούς - σε αυτές περιλαμβάνονται συστήματα πλαστικοποίησης & επικόλλησης (EasyLite), τα μαχαίρια κοπής εύκαμπτων & άκαμπτων υλικών (μεταξύ των οποίων Dibond® και γυαλί) Steeltrak και Javelin Integra, τα συστήματα διαμόρφωσης θερμοπλαστικών υλικών για επιγραφές από plexiglass Flexa PGM που θα παρουσιαστούν επίσης ζωντανά.
 
Flexa PGM MB
 
Flexa EasyLite
 
Flexa Steeltrak
 
Για εξειδικευμένες εφαρμογές, όπως κατασκευή πινακίδων ή οδικών σημάτων, η Flexa κατασκευάζει εξοπλισμό κατά παραγγελία, προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας.
Εξοπλισμός κατασκευής πινακίδων
Πλαστικοποιητές

 
Τα συστήματα CNC της VHF για κοπή ή χάραξη μαλακών και σκληρών υλικών (φύλλα αλουμινίου, Forex®, PVC, ξύλο, ακρυλικά κ.α.) αποτελούν κατάλληλο εξοπλισμό για επιγραφές indoor & outdoor.
Ακόμα, θα παρουσιαστεί η σειρά Summacut της Summa για κοπή γραμμάτων & γραφικών σε αυτοκόλλητο βινύλιο.
 
 
Υλικά
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την πλούσια γκάμα υλικών ψηφιακής εκτύπωσης / επιγραφών της GRAPHCOM: PVC banners (frontlit, backlit, mesh, blockout) των Serge Ferrari και Mehler Texnologies για λάβαρα, σημαίες, φανάρια κ.α. με πιστοποιήσεις FR, υφάσματα ψηφιακής εκτύπωσης JM Textiles με πιστοποιήσεις FR και OEKO-TEX. Συνθετικά φιλμ όπως backlit PET και PP banner της Natura για φανάρια, roll-ups και αφίσες, κατάλληλα για κάθε τύπο μελανιού και αυτοκόλλητα βινύλια για εκτύπωση ή έγχρωμα CAD/CAM φιλμ της MACtac, όλα με εγγυήσεις αντοχής.
Μια νέα σειρά άκαμπτων υλικών της Palram που περιλαμβάνει φύλλα PVC και ένα καινοτόμο προϊον, το Palboard® για ψηφιακή εκτύπωση, επιγραφοποιϊα και ειδικές κατασκευές.
Για μεταλλικές επιγραφές και ειδικές κατασκευές, τα σύνθετα φύλλα αλουμινίου Cbond είναι απόλυτα σταθερά, εύχρηστα, εύκολα διαμορφούμενα και χάρη στη σύνθεσή τους είναι ελαφριά και κοστίζουν λιγότερο από τα μασίφ φύλλα αλουμινίου. Διατίθενται σε διαφορετικές διαστάσεις, πάχη και χρώματα επιφάνειας, είναι εκτυπώσιμα (ψηφιακά ή με μεταξοτυπία) και έχουν διάρκεια ζωής έως 50 έτη. Υπάρχει δυνατότητα επιλογής καθρέπτη στη μια πλευρά, ενώ ειδικά για οδοσήμανση διατίθεται η ποιότητα Traffic Grey ACP.
 
 
 
 
 
 
 
 
GRAPHCOM ΛΥΣΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΕΠΕ
Aργοστολίου 11, 173 42 Αγ. Δημήτριος
T/F: 210.98.23.800